Fm 2008 Features

|

H Sega Europe ανακοίνωσε εχτές (27/07/2007) ότι το Football Manager 2008 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων πριν τα Χριστούγεννα. Βέβαια, μην απογοητεύεστε καθότι υπάρχει περίπτωση να βγει και νωρίτερα καθώς συνηθίζεται αυτή η πρακτική από την SI παλιότερα και από την SEGA εσχάτως για να δημιουργήσει ενθουσιασμό στους απανταχού fans του Football Manager. Τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η SI είναι τα ακόλουθα:

- Ροή του ματς

Σύμφωνα με την SI εδώ υπάρχει η σημαντικότερη αλλαγή στο FM μετά από την εισαγωγή του 2D engine! Το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ατμοσφαιρικό με ανανεωμένα match previews (flow5) , team talks (flow12) κ.α. Η ουσιαστικότερη πάντως αλλαγή είναι ότι αν θες να αλλάξεις κάποιον παίκτη, το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά (εμφανίζεται ένα μικρό γηπεδάκι όταν μπαίνεις στην οθόνη των τακτικών για να βλέπεις τι γίνεται ωστόσο).

- Προπονητική στις εθνικές ομάδες

Εδώ υπάρχει μεγάλη βελτίωση καθώς προστέθηκε η δυνατότητα να μιλάς στους παίκτες σου (intl1) όπως έκανες όταν ήσουν προπονητής σε κανονική ομάδα, υπάρχει ακόμα βελτίωση στα νέα σχετικά με τι εθνικές (intl23), επιλογή να διαλέξεις τον αρχηγό, οι παίκτες πλέον στο προφίλ τους φαίνεται ότι είναι χαρούμενοι που καλούνται από τους ομοσπονδιακούς προπονητές (intl13), προστέθηκε σύστημα scouting για να εντοπίζεις τους υποψήφιους διεθνείς.

- Ευχρηστία

Νέο καθαρότερο skin, νέο σύστημα σημειώσεων , ανανεωμένα tutorial και manual, νέο ημερολογιακό σύστημα για να βλέπεις το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας σου, καλύτερη τοποθέτηση των κουμπιών στο skin.

- Confidence

Νέος τομέας confidence με αρκετές κατηγορίες (competitions, matches, players, summary). Χαρακτηριστικό είναι ότι πλέον η διοίκηση θέτει ξεχωριστά τους στόχους για κάθε διοργάνωση. Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσεις κατάλληλα το wage budget σε σχέση με το transfer budget αλλά αυτό θα το δούμε και παρακάτω.


- Μεταγραφικός τομέας

Νέος τρόπος διαχείρησης όλων των μεταγραφών, των δανεισμών κάνοντας έτσι ευκολότερη τη σύγκριση μεταξύ τους και εν συνεχεία την απόρριψη ή αποδοχή τους.

- Βελτιώσεις στην Match Engine

Βελτιωμένη Match Engine μας υπόσχεται η SI, η οποία για ακόμα μία χρονιά συνεργάστηκε με τον παλαίμαχο διεθνή Ιρλανδό ποδοσφαριστή Ray Houghton στο συγκεκριμένο τομέα. Αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός της δυνατότητας που σου δίνεται να αλλάζεις στην αρχή της σεζόν τις διαστάσεις του γηπέδου σου για να ταιριάζουν με το στυλ των παικτών σου. Δλδ αν έχεις ομάδα τύπου Προοδευτικής Σούλη Παπαδόπουλου θα κάνεις το γήπεδο όσο μικρότερη γίνεται και άντε να βγει μετά κανείς από το ‘’κλουβί’’ σου :P

- Ανανεωμένα βραβεία

Τα βραβεία δημιουργήθηκαν από την αρχή για να είναι απόλυτα ακριβή καθώς επίσης και νέα όπως το ΄΄χρυσό παπούτσι΄΄, οι ΄΄καλύτεροι 11΄΄ όλων των εποχών (ingame) για όλες τις ομάδες και έθνη!

- Βελτίωση των οικονομικών

Ο τομέας των οικονομικών βελτιώθηκε έτσι ώστε να αντανακλά τις συνεχείς αλλαγές στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για τα οικονομικά στους προπονητές (σε εμάς δλδ) όπως έσοδα από ένα ματς, νέα σχετικά με τα εισητήρια διαρκείας, έσοδα από επενδύσεις, χορηγίες. Αρκετά ενδιαφέρουσα είναι η προσθήκη των bonus για τους παίκτες για την κατάκτηση κάποιου τροπαίου ή θέσης. Επίσης, όπως προαναφέραμε η δύνατότητα να ρυθμίζουμε το wage budget σε σχέση με το transfer budget και το αντίστροφο είναι πολύ χρήσιμη για όλους μας.

- Fan days

Η διοίκηση ορίζει ως ΄΄fan days΄΄ συγκεκριμένα παιχνίδια χαμηλού ενδιαφέροντος για να προσελκύσει κόσμο και να τον κερδίσει. Αυτό μπορεί να συμβεί με την αγορά εισητηρίων από έναν χορηγό και το μοίρασμα τους στους οπαδούς τζάμπα.

- Επέκταση των media


Ακόμα περισσότερα σχόλια από τον τύπο καθώς και λεπτομέρειες. Επίσης, νέος τομέας νέων των διοργανώσεων για να βρίσκει κανείς εύκολα τις κυριότερες εξελίξεις σε αυτά.


- Φώτο των regens

Όλοι οι νέοι παίκτες που εμφανίζονται στο παιχνίδι θα έχουν μία 3d photo στο profile τους (τη μάπα τους δλδ :P). Χρήσιμη προσθήκη για τους ΄΄τρελούς΄΄ που δεν θέλουν να βλέπουν σκιές στο προφίλ και κατεβάζουν 100άδες face packs κάθε χρόνο.

- Ταχύτητα

Βελτιωμένη ταχύτητα στο saving/loading, network gaming καθώς και στις αλλαγές στις τακτικές και στα match reports.

Click παρακάτω για:

Την επίσημη ανακοίνωση